KidZania Dubai Mall

KidZania Dubai Mall

Vad vill du bli när du blir stor? Den frågan är kanske inte alltid så lätt att svara på eller kanske finns det för många svar på den frågan!? På KidZania får du en unik möjlighet att testa dina drömyrken.

Innan du stiger in i den magiska KidZania världen får du välja vilket yrke du mest är intresserad av. Därefter får du en startsumma KidZos (KidZania pengar), en karta över KidZania världen och ett boarding pass som används för att komma in till staden. Alla barn får ett säkerhetsarmband för att ingen ska kunna lämna KidZania utan sina föräldrarnas vetskap. Detta skapar en trygghet för både barn och vuxna.

Väl inne i staden får man jobba med sitt valda yrke och tjäna egna pengar när man slutfört sitt arbete. På så sätt får barnen ett bättre perspektiv av hur det är att vara vuxen. De får se värdet av arbete och pengar. Med de välförtjänta pengar kan de välja att köpa saker för dem eller att spara på ett bankkort. Om du väljer att spara dina pengar på ett bankkort kommer de finnas kvar där tills nästa gång du besöker KidZania. Dina KidZos går att ta ut och använda i alla KidZania städer över hela världen.

En både lärorik och intressant plats för barnen.

Staden är autentisk och har allt från brandstation, sjukhus, tandläkare, affärer, skönhetssalong, polis, bank, radiostation, teater, pizzeria, mataffärer m.m. Givetvis är staden designad så att den passar barnens höjd.

Det finns över 80 yrken att välja mellan och rollspelet är på riktigt! Du får en ”chef” vuxenledare som tillsammans med gruppen arbetar med att lösa en yrkesrelaterad uppgift.

I den nästan 7450m² stora staden finns det massor av upptäckter, händelser och äventyr som väntar dig.

Det bästa av allt är att du kan komma tillbaka om och om igen!

Om du besöker KidZania (oavsett land) ofta kan du bli medlem i KidZania-klubben. För en summa av 25 AED blir du medlem och får ett pass där du får unika erbjudanden, rabatter och samtidigt samla poäng.

Priser.

Barn (under 2 år) gratis

Barn (2-3 år) 95 AED

Barn (4-16 år) 140 AED

Vuxna (17+) 95 AED

Vuxna måste följas av ett barn för att få komma in på KidZania.

Var ligger KidZania?

På Level 2 på Dubai Mall. På den motsvarande sidan där Reel Cinemas ligger.

För mer information om KidZania. Klicka här:

http://www.kidzania.ae/en/

Välkommen till barnens värld!