Nya coola turistattraktioner i Dubai!

3 grymma hotell på Palm Jumeirah i Dubai
December 15, 2022
JBR Beach – perfekt för Svenskar som vill ha sol och bad
February 21, 2023

Nya coola turistattraktioner i Dubai!

Dubai är en av världens mest spännande turistdestinationer. Det erbjuder något för alla, från shopping och sightseeing till restauranger och nattliv. Men om du planerar en resa till Dubai vill du se till att uppleva stadens nyaste attraktioner. Låt oss ta en titt på några av de mest spännande nya turistattraktionerna i Dubai.

Dubai Frame
Dubai Frame, även känd som “The Big Picture”, är ett arkitektoniskt underverk som står 150 meter högt i Zabeel Park. Besökare kan klättra upp till toppen för att få en panoramautsikt över både gamla och nya Dubai – vilket gör det till en perfekt plats för foton! Själva ramen består av två vertikala torn som är förbundna med en bro, med glasfönster som ger en fantastisk utsikt över ikoniska landmärken som Burj Khalifa och Emirates Towers. Läs mera här.

Terrass på Burj Al Arab
Burj Al Arab Terrace ger besökarna en oförglömlig upplevelse. Den består av fyra lyxiga simbassänger omgivna av avkopplande dagssängar och cabanas, samt tre restauranger som erbjuder internationella rätter. Gästerna kan också njuta av speciella evenemang som filmkvällar, DJ-uppträdanden och mycket mer! Det bästa av allt? Terrassen erbjuder en otrolig utsikt över Arabiska golfen och det ikoniska Burj Al Arab Hotel – vilket gör detta till en upplevelse som du inte får missa.

Dubai Safaripark
Den nyöppnade Dubai Safari Park är hem för över 2 500 djur från hela världen – bland annat tigrar, lejon, giraffer, zebror, flodhästar och många fler! Ta dig tid att utforska varje område eller gå med på en av parkens guidade turer – i båda fallen kommer du nära exotiska djur i deras naturliga miljöer. Du hittar också massor av aktiviteter för barn som kamelridning eller fågelföreställningar så att alla kan ha roligt här! – Läs mera här.

IMG Worlds of Adventure
Om du är ute efter mer än bara sightseeing kan IMG Worlds of Adventure vara något för dig! Denna enorma temapark inomhus har över 20 spännande åkattraktioner och attraktioner baserade på populära seriefigurer som Ben 10 och The Powerpuff Girls. Det finns också gott om restauranger och butiker som besökarna kan njuta av under sin vistelse. Det är verkligen en plats där barn (och vuxna!) i alla åldrar kan ha roligt! – Läs mera här.

Dubai har några otroliga nya turistattraktioner som garanterat kommer att imponera på alla besökare. Från fantastiska arkitektoniska underverk som Dubai Frame till familjevänliga upplevelser som Safari Park – här finns något för alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *