Konferens i Dubai

Dubai - allt för en lyckad konferens!

Letar du efter en unik konferens upplevelse för dina deltagare så är Dubai perfekt!


När det är mörkt och kallt i Sverige är det soligt och varmt i Dubai. Under vinterhalvåret är Dubai den ideala destinationen för en konferensresa – mellan 20-30 grader varmt och väldigt sol-säkert! = ett bra recept för en lyckad konferens!

Med Norwegien och Emirates flyger man nu direkt på 6-7 timmar. Detta gör Dubai attraktivt för en 4-5 dagars konferens. Den speciella, lyxiga miljön gör att deltagarna garanterat kommer känna sig bortskämda. Det finns gott om restauranger och barer som håller väldigt bra klass. Perfekt för en belöningsresa.

Vi bakom Dubaiguide hjälper er med allt på plats för en lyckad konferens. Vi har de senaste åren gjort 50-70 grupper per i år varav de flesta har varit i Dubai. Vi har unik kunskap för att hjälpa er med en lyckad konferens.

Nedan är några av de saker vi kan hjälpa till med.


Mejla om du har frågor.

Hotell bokningar för grupper

Vi ser till att ni hittar rätt hotell till rätt pris!

Jag heter Oskar och är grundaren av Dubaiguide. Jag är även Regional Vice President för Helmsbriscoe – världens största bokningsbolag (48 000 möten bokade 2015). Genom Helmsbriscoes volymer ser vi till att ni alltid får bästa pris på hotellen för era grupper (mer än 10 rum).
Jag har bott i Dubai sedan 2007. Tidigare arbetade jag på hotell i Sverige, det sista Sheraton Stockholm.
2007 flyttade jag ner till Dubai för att arbeta på Sheraton Jumeirah. Sedan 2009 har jag arbetat med grupper till hotell, framförallt i Dubai och Abu Dhabi.
Mejla för hjälp med hotell bokningar

Föreläsningar

Historien om Dubai

Sedan 2010 har jag föreläst för Svenska grupper om historien om Dubai. Hur staden har vuxit från en liten fiskeby till en världsmetropol på bara några år. Att komma på konferens till Dubai kan vara förvirrande. Med denna förläsning blir allting tydligt.
Vi kan även erbjuda inspirationsföreläsningar.

Mejla om du har frågor.

Ökensafari

Andra aktiviter

Företagsbesök, båttur, teambuilding aktiviteter, bokning av restauranger etc. Vi kan hjälpa till med det mesta i Dubai. För en mindre konsult avgift som beror på vad ni behöver hjälp med så ser vi till att ni får en lycka vistelse i Dubai.
Mejla för hjälp

Övriga aktiviteter

Här är en video som berättar mera: