Dubais bästa strandklubbar och poolpartyn

JBR Beach – perfekt för Svenskar som vill ha sol och bad
February 21, 2023

Dubais bästa strandklubbar och poolpartyn

Dubai är känt för sin fantastiska arkitektur, högteknologiska nöjesparker och lyxiga shoppingcentrum, men det är också en av de mest eftertraktade platserna för strandklubbar och poolpartyn. Här är en lista över några av de bästa strandklubbarna och poolpartyn som Dubai har att erbjuda.

  1. Zero Gravity – Denna strandklubb och pool ligger vid Dubai Marina och har en fantastisk utsikt över Palm Jumeirah och Dubai Marina skyline. Här kan du koppla av i solen eller ta ett dopp i poolen. Du kan också njuta av musik och live-DJs som spelar på platsen.
  2. Nikki Beach – En av Dubais mest kända strandklubbar, Nikki Beach är känd för sina lyxiga festligheter. Nikki Beach ligger i Pearl Jumeirah och har en fantastisk strandutsikt. Här kan du uppleva en unik strandklubbsatmosfär med musik, mat, dryck och dans.
  3. Cove Beach är nu en av Dubais hetaste ställen efter att ha flyttat till Caesars Palace. Besökare kan njuta av en femstjärnig solning på en lyxig strandklubb med allt som du kan förvänta dig från en nyligen öppnad plats. På plats finns hängmattor, gungor, stora lyxiga cabanas och poolbarer där besökare kan avnjuta god mat och dryck med en fantastisk utsikt över stranden. Cove Beach är ett måste besöka ställe i Dubai för alla som vill uppleva en lyxig strandklubb och njuta av allt som denna fantastiska stad har att erbjuda.
  4. Beach by FIVE – Beläget på Palm Jumeirah i trendiga V Hotell, Beach by FIVE är en privat strand på 150 meter som erbjuder en unik upplevelse bortom vanliga hotellstränder. Här kan du njuta av dubbelbredda solstolar, cabanas, jacuzzis och en imponerande glasfodrad pool med en kristallkrona som ger den perfekta Instagram-bilden.
  5. Verde Beach, från Yeeels Group, har öppnat sin berömda strandklubb-restaurant från St Tropez på Jumeirah Beach Hotel i Dubai. Belägen mitt emot Burj Al Arab, representerar Verde Beach det trendiga och lyxiga livsstilsvarumärket. Besökare kan njuta av moderna maträtter och signaturcocktails medan de tar in den fantastiska utsikten över havet.

Så om du letar efter en oförglömlig strandklubb eller poolupplevelse i Dubai, har du många alternativ att välja mellan. Varför inte prova en eller flera av dessa fantastiska platser och njuta av allt som Dubais nattliv har att erbjuda?

Tack för att du besöker Dubaiguide.nu – en omfattande guide för svenskar som vill besöka Dubai. Fortsätt läsa vår guide för att få mer information om vad du kan göra i Dubai och hur du kan planera din resa på bästa sätt. Vi hoppas att du har en fantastisk vistelse i Dubai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *