Uteliv i Dubai

Utelivet i Dubai är riktigt bra! Allt kretsar runt hotellen då de är de enda med alkohollicens. Det finns något för alla smaker och alla budgetar!

Bharasti Bar på Le Meridien Mina Seyahi är en utomhusbar med live band och dansgolv. Allting är utomhus och på botten våningen sitter du direkt på stranden. Ett väldigt populärt ställe för Engelsmän boendes i Dubai. Här kan du komma som du är och du ser allt från shorts och flip flops till den senaste klubbutstyrseln.

360 är en annan bar som är ett måste när du besöker Dubai. Denna bar är längst ut på en pir ute i havet med fantastisk utsikt över Jumeirah Beach Hotel och Burj Al Arab. Se till att vara där tidigt om du skall komma in och få plats. Ett mycket populärt ställe att se solnedgången på. På torsdagar och fredagar bör man stå med på listan och du kan skriva upp dig på www.platinumlistdubai.com.

Madinat har flera barer, restauranger och nattklubbar. Ta en taxi hit och gå från bar till bar. De mest populära är Barzar, Left Bank, Trader Vics (salsa på torsdagar och fredagar), Jam Base mm.

Bästa skybaren nu är Neos som ligger på 63e våningen på The Address Down Town. Här har du grym utsikt över Burj Khalifa och fontänen.

Några populära nattklubbar utspridda över staden är: Zinc, Chi at the Lodge, Alpha, Apartment, New Asia Bar, Buddha Bar mm.