Dubai Ice Rink

Dubai Ice Rink.

Vill du glida fram över isen på Dubai Mall? Då har du kommit rätt!

Dubai Ice Rink är lika stor som den som används under de olympiska spelen. Oavsett om du är nybörjare eller professionell skridskoåkare är du välkommen. För de som vill ha lite hjälp i början finns det möjlighet att gå en liten kurs innan det är dags för åkturen.

Givetvis är allt i toppklass! Över 2000 par skridskor har importerats från de marknadsledande märkena i Italien. Allt för att passa varje kunds behov. Isens kvalité är i utmärkt skick och underhålls regelbundet av Zamboni – en specialmaskin som ger isen den perfekta ytan. Den kör över isen varannan timme för att försäkra toppkvalité.

Under öppettiderna finns det alltid kvalificerad personal på plats som ser till säkerheten för besökarna.

Känner du att skridskoåkning är något för dig och vill fördjupa dig ytterligare i sporten? Då kan du gå med i Dubai Ice Rink Skating Academy (DIRSA). Här får du ett program med coaching från nybörjarnivå till avancerad konståkning. Det är aldrig försent att börja åka!

Om du besöker Dubai Ice Rink på kvällen kan du dansa loss på isen till DJ musik. Här hänger alla de coola och hippa! Det finns också chans att anordna fester, sammankomster eller andra event.

Blir du hungrig eller törstig finns det ett urval av kaféer som erbjuder en lugn och avkopplande miljö för hela familjen.

Har du tur kan du få uppleva underhållning i form av is-shower. Dubai Ice Rink är ett mycket populärt ställe att anordna sport events på. De har bland annat varit värdar för Dubai turneringarna under Emirates Hockey League Cup. Här sänds också FIFA World Cup matcherna på storbilds TV. Dubai Ice Rink fungerar även som värd för Broomball spel som hjälper företag med teambuilding.

För dem som inte vill in på isen med ändå vill känna på kylan. Finns bland annat möjligheten att ha snöbollskrig istället eller varför inte bygga en snögubbe av riktig snö!?

Kan det bli mer coolt?

För mer information om tider, dagar, priser och kurser var då god och se på deras hemsida.

http://www.dubaiicerink.com/en/

Var finner du Dubai Ice Rink?

På marknivå (G) i Dubai Mall, nära The Souk!