Topp 5 hetaste nattklubbarna i Dubai just nu (2018)

Bra hotell nära stranden för Svenskar som kommer till Dubai
September 7, 2017
Address Down Town har öppnat igen (video)
December 5, 2018

Topp 5 hetaste nattklubbarna i Dubai just nu (2018)

Dubai nattliv är fantastiskt. Här finns något för alla. Som vilken storstad som helst så ändras nattlivet imed trender och att nya klubbar kommer. Nedan är de 5 hetaste klubbarna 2018.

WHITE Dubai

Denna numera ikoniska klubb slog upp sina portar 2006. Med ett unikt läge på en hisnande takvåning har den mycket att erbjuda när det kommer till såväl musik och dans som mat och dryck. För den som är osäker på sina klubbpreferenser är WHITE Dubai alltid ett bra val.

Base

Vad som kännetecknar Base är dess otroligt öppna atmosfär. På senare tid har de satsat stort på musik genom att regelbundet bjuda in världsartister. Den som besöker denna klubb kommer absolut att minnas den som helt unik.

Provocateur

Det första man slås av på Provocateur är hur väl de har lyckats transportera den internationella klubbscenen till Dubai. Som internationell klubbkedja som även går att besöka i legendariska amerikanska storstaden New York bjuder de på äkta stadskänsla.

Vii Club

När många andra klubbar strävar efter att spegla varandra i stil och stämning så har Vii Club gått en helt egen väg. Här finner man en atmosfär som på ett motsägelsefullt sätt för tankarna till både 50-talet och framtiden. Vad man bjuds på här är något som inte går att få någon annan stans.

Billionaire Mansion

Precis som namnet antyder strävar Billionaire Mansion efter mervärde. Som belägen i anslutning till valrenommerade Taj Hotel har de lyckats uppnå en perfekt balans mellan klubbstämning och kvalitativ restaurang. Tiden på dygnet avgör vad man har att förvänta.

Hjälp med boka bord?

Nattlivet i en storstad som Dubai kan vara lite komplicerat. Vi samarabetar med en concerige service som kan hjälpa till att styra upp en kväll ni aldrig kommer glömma. Allt från att boka bord, styra upp en limousin eller varför inte börja kvällen med att hyra en båt för förfest. Mejla om ni har frågor och vad ni behöver hjälp med genom att klicka här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *